Parteneri

la scena parteneri

Teatru, club si restaurant. Dacă nu mai aproape de Dumnezeu, măcar mai aproape de senzația de zbor, Teatrul din La Scena este un loc unde ideile plutesc și mustesc. Un spațiu în care te simți liber și stimulat. Un spațiu care este invadat de tineri creatori și, mai ales, de publicul de toate vârstele. Un teatru de al cărui traseu suntemresponsabili noi, cei care credem în arta eliberată de corsetul şi de aberaţiile sistemului.

oportunidad partenerOportunidad Escuela de baile. Oportunidad este singura scoala de dans care nu are concurenta. De ce? Pentru ca nu intram in competitie cu nimeni. Nu avem nimic de dovedit, ne propunem doar sa perseveram continuu. Singurul nostru adversar este propria limita si tot ce ne dorim este ca maine sa fim mai buni decat suntem azi.

logo fa-te auzit
“Sunt o persoana sociabila si vesela. Iubesc povestile frumoase. Ador teatrul, cartile, calatoriile, fotografia si bloggingul.”
going out partener
 “Cultura, Cumparaturi si Timp Liber – evenimente culturale si mondene, restaurante, cafenele si ceainarii, calatorii”
presa in blugi partener
“Presainblugi este un blog altfel, construit pe o platforma de tip site cu continut 100% creativ. Echipa este formata din studenti si absolventi ai unor Facultati precum Geografie, Jurnalism si Publicitate. A aparut in 2009 si are un public mediu de 700 cititori zilnic”